• околу 12
  • околу 13
  • околу 14

добредојдовте во нашата компанија

Фабриката за хардвер за готвење Happy Cooking е основана во 2013 година, специјализирана за производи од сад и леген, чинии и послужавник, котел, садови за готвење, хотелски производи и така натаму.Нашата фабрика се наоѓа во градот Каитанг, градот Чаожу, кој го ужива името „земја на производи од нерѓосувачки челик“, на површина од 6000 квадратни метри со 60 вработени.Со оглед на тоа што се придржуваме до принципот на услуга на клиентот на прво место и обезбедуваме производи со добар квалитет на клиентите за да уживаат во подобар живот.Ние не само што поседуваме секаква напредна технологија и професионални капацитети, туку и посветуваме големо внимание на контролата на квалитетот на нашите производи и управувањето со вработените.Топло добредојде и отворете ги границите на комуникација.