• rreth 12
  • rreth 13
  • rreth 14

Mirë se vini në kompaninë tonë

Happy Cooking Hardware Factory është themeluar në vitin 2013, e specializuar në produktet e tasit dhe legenit, pjatës dhe tabakasë, kazanit, enëve të gatimit, produkteve hoteliere etj.Fabrika jonë ndodhet në qytetin Caitang, qyteti ChaoZhou, i cili gëzon emrin e "vendit të produkteve inox", duke mbuluar një sipërfaqe prej 6000 metrash katrorë me 60 punonjës.Duke qenë se ne i përmbahemi parimit të shërbimit të klientit në radhë të parë, dhe ofrojmë produkte me cilësi të mirë për klientët për të shijuar një jetë më të mirë.Ne jo vetëm posedojmë të gjitha llojet e teknologjive të avancuara dhe objekteve profesionale, por gjithashtu i kushtojmë shumë vëmendje kontrollit të cilësisë së produkteve tona dhe menaxhimit të punonjësve.Ju mirëpresim ngrohtësisht dhe hapni kufijtë e komunikimit.